Bestil dine dagligvarer - leveret lige til døren!

 

VIDSTE DU? DU KAN BESTILLE DINE DAGLIGVARER ONLINE, OG FÅ DEM LEVERET LIGE TIL DØREN ELLER AFHENTE DEM FÆRDIGPAKKET TIL DIG VED SUPERBRUGSEN NR. NEBEL, HURTIGT OG NEMT!

Gå ind på COOPMAD og bestil dine dagligvarer, og få leveret lige til døren! Med en travl hverdag er det ikke altid der er tid til at få handlet. Det løser vi med vores nye online-handel CoopMAD. Du har 2 muligheder når du bestiller dine varer online hos SuperBrugsen Nr. Nebel

Bestil-og-få-leveret
Bestil dine varer lige til døren af den lokale chauffør! Dine varer bliver altid leveret i kølebil.
Vi leverer i en stor strækning af vestjylland - Tast dit postnr. ind på CoopMAD og se om vi kan levere, hvor og hvornår i løbet af ugen i dit område.

Bestil-og-hent
Bestil dine varer alle hverdage inden kl 11.00 og afhent dem fra kl 15-18:00 ved butikken. Det eneste du skal gøre er købe dine varer på CoopMAD, skrive når du er ved butikkens afhentningsplads i overstående tidsrum, og så kommer vi ud med dine varer færdigpakket - Indenfor 2 minutter!

Når vi plukker dine varer sørger vi altid for at du får friske og flotte varer. Dine varer bliver pakket og leveret med omhu. Læs mere og bestil dine dagligvarer HER