Udbringning af mad i hele Vestjylland

 

VIDSTE DU? VORES SLAGTERAFDELING BESTÅENDE AF FAGLÆRTE SLAGTER OG DELIKATESSEFOLK, PRODUCERER OG UDBRINGER MAD TIL BÅDE SMÅ OG DE HELT STORE ARRANGEMENTER. VI KAN PRODUCERE OG LEVERE TIL 1500 KUVERTER AF GANGEN.

 

Ikke én fest/arrangement er ens, og det bliver den næste heller ikke! Når du får leveret mad fra SuperBrugsen Nr. Nebel, så er DIN fest i højsædet! Vi stræber efter at kunne levere et produkt, hvor smag, kvantitet og kvalitet ikke lader hinanden gå på kompromis! Derfor benytter vi os af de bedste leverandører og friske råvarer til det mad vi skal lave, vi kræser om produktet og vi sørger for at der er nok!Vi leverer elementerne i vores kølebiler og i emballage der tager stor hensyn til varen!Vi skræddersyer din festmenu efter DIT ønske, og kan efterkomme de fleste ønsker. Tag en snak med os på 75288500, tast 2 for slagterafdelingen.

Du kan finde finde inspiration i vores shop HER, og se hvad vi til dagligt laver eller følge med længere ned på siden her, for at se eksempler på fester som har været i højsædet hos os!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIN OG MAD...

 

Er 2 ting der ofte hører sammen! Med danmarks største vinimportør som leverandør, kan vi ALTID finde vinene der passer til maden, til markedets bedste priser! og HUSK! Du kan altid retunere og få penge tilbage for de vine/vand du ikke får brugt, så længe emballagen ikke er brudt og ved henvisning af bon. På den måde skal du ikke være nervøs for at købe for meget til din fest.

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: